الاثنين، 9 يناير 2017

طريقة عمل مقرمشات شيكولاته

المقادير
2\1 كيلو دقيق
100 جم سكر=2/1كوب
10 جم بيكينج بودر=2/1معلقه كبيره
50 جم زبدة=2معلقه كبيره
5 جم ملح=1معلقة صغيرة
50 جم كاكاو بودر=2معلقه كبيره
25 مل خل تفاح=1معلقة كبيره
200 مل لبن للعجن=1كوب او حسب العجن
1 لتر زيت للقلى=5كوب
 

طريقه التحضير
1-فى الميكسر نضيف الزبدة والسكر ولمه يتجانسوا نضيف الدقيق والبيكينج بودر وملح وكاكاو وخل ولمه يتجانس نضيف اللبن ونخفقهم مع بعض كويس اوى ونضع العجينه فى طبق ترتاح نصف ساعه ونغطيها بكيس بلاسيتك
2- وبعد ساعه نرش دقيق على الرخامه ونفرط العجينه بالنشابه ونقطعها باى شكل يعجيكم(اصابع اوداوئر او كور)
3-فى طاسه لعى النار فيها زيت سخن عميق نقلى المقرمشات
4-فى طبق التقديم نرص المقرمشات ونرش عليها سكر بودر
5-وتقدم وبالف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق