المقادير
100 جرام سمن سايحه=2/1 كوب
4\1 كيلو كنافه مفرومه
1 فورمه 8 سم
مقادير الحشو
100 جرام جبنه موتزاريلا=2/1 كوب
100 جرام سيرب ثقيل بارد = 2/1 كوب
طريقه التحضر
- ندهن الفورمه سمن ونرص نصف كميه الكنافه ونضغط عليها كويس ونرش عليها سمن
- ونرش الجبنه فى النصف ونضع باقى كميه الكنافه ونضغط عليها كويس ونضع عليها باقى كميه السمن ونغضط عليها كويس
على النار نسوى الكنافه ولمه تستوى نقلبها على الوجه الاخرى يستوى ولمه تستوى نضيف عليها سيرب ثقيل بارد
-وتقدم وبالف هنا وشفا
100 جرام سمن سايحه=2/1 كوب
4\1 كيلو كنافه مفرومه
1 فورمه 8 سم
مقادير الحشو
100 جرام جبنه موتزاريلا=2/1 كوب
100 جرام سيرب ثقيل بارد = 2/1 كوب
طريقه التحضر
- ندهن الفورمه سمن ونرص نصف كميه الكنافه ونضغط عليها كويس ونرش عليها سمن
- ونرش الجبنه فى النصف ونضع باقى كميه الكنافه ونضغط عليها كويس ونضع عليها باقى كميه السمن ونغضط عليها كويس
على النار نسوى الكنافه ولمه تستوى نقلبها على الوجه الاخرى يستوى ولمه تستوى نضيف عليها سيرب ثقيل بارد
-وتقدم وبالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق